Ny Give Away

I går skrev jeg om en ny lækker vase fra Holmegaard. Jeg er i den situation, at jeg har fået mulighed for at give sådan en vase væk. Det er jo egentlig en rigtig rigtig skøn situation. I kan læse lidt om vasen her.

Til denne give away har jeg udtænkt et system, hvor man kan opnå lodder. Ganske enkelt! Lodderne kan opnås på følgende måder;

1 lod = kommentar til dette indlæg

1 lod = follower på bloglovin

1 lod = skriv om min give away på jeres skønne blogs

Altså man kan i alt opnå tre lodder, og derved øge chancen for at vinde denne lækre vase. I jeres kommentar bedes I venligst skrive, hvor mange lodder I har opnået. Kommentaren skal seneste være skrevet fredag d. 20. april kl. 20.00. Let the contest begin 🙂

Piiiiist – I kan stadig nå at være med i min første give away, som slutter i aften.

18 comments

  1. Endnu et godt billede af skønt design. Jeg smidder to lodder i bøtten – kommentar og follower på diannasverden.

  2. Hej Dianna, Tak for sidst… Det var rigtig hyggeligt. Jeg ville sagtens kunne få plads til din give away i min nye lejlighed :-).

  3. Hej smukke, 1.000 tak for igår, det var super hyggeligt og dejligt at se dig igen. Endnu en fin give away, jeg krydser mine små fingre :-D.

  4. Diana, jeg er helt lost med blogs osv, men det her virker overbevisende!! Flot arbejde og SUPER lækker vase. Vi har lige købt nyt lækkert sofa bord fra Swedese, og den vase vil bare passe så flot derpå. 1 lod herfra, men må det blive det heldige lod (og måske dagens sidste!;-)

    1. Tak fordi du kiggede forbi, det er dejligt at vide. Jeg har lige luret billederne af mændene i dit liv, hvor ser det skønt ud! Det lyder lækkert med et bord fra Swedese, er det sådan et organisk formet bord i har fået, eller hvad er det for et?
      Nu er vinderen trukket, og det blev desværre ikke dig i denne omgang – men jeg giver lyd fra mig, når muligheden er der igen 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s