Om livingbydianna.com

Velkommen til min blog.

Navnet er Dianna – tusind tak fordi du tager et smut forbi min blog. Det betyder meget for mig!  Jeg er 27 år og bor i smilets by sammen med E. Vi købte i november 2012 et lille rækkehus, som vi nu går og sætter i stand. Til dagligt arbejder jeg i Dansk Supermarked, som proces konsulent med særlig fokus på e-commerce. Jeg er uddannet Professionbachelor i International handel og markedsføring og fritiden beskæftiger jeg mig med det som denne blog handler om; indretning, dansk design, interiør og DIY.

Alle de ting jeg skriver om gør jeg af egen fri vilje, og det har intet med mit arbejde at gøre. Virksomhederne, som jeg skriver om, har ingen indvirkning på min blog, og jeg skriver udelukkende mine egne tanker om, hvad jeg ser og oplever.

Du er velkommen til at efterlade et spor af dig på min blog – det gør mig glad. Såfremt du skulle have andet på hjertet er du velkommen til at kontakte mig på mail@livingbydianna.com.

Hav det helt fantastisk.

De bedste hilsner fra Dianna

Reklamer

7 comments

 1. Hej…
  Jeg har et eksemplar af den afbillede Aksel Salto vase. Er du evt. interesseret i at købe?
  Mvh. Poul B.

 2. Hej
  Jeg skriver, da jeg så på Google. Du samlet på elements. Er du interesseret i at sælge noget ? vil gerne give en god pris. Håber du vil svare mig 🙂
  God weekend

  1. Hej Erica,
   Tak for din hilsen.
   Jeg samler på elements, men har desværre ikke noget på nuværende tidspunkt, som jeg gerne vil af med. Hvor bor du henne i landet? Så kommer jeg gerne med tips om, hvor der er gode tilbud at finde på det skønne stel.
   Hav en dejlig weekend.
   Hilsner fra Dianna

 3. Hej Dianna Jeg er bare så desperat for at få fat i skålen, og termokruset i farven grass. men jeg bor i København. Og tak for dit hurtige svar, god weekend til dig også (:
  Mvh. Erice

  1. Hej Erica,
   Det er også nogle meget smukke ting du leder efter. Jeg vil gerne holde øje her i Århus og give besked, hvis jeg ellers ser det nogle steder. Har du kigget i Outlet’en på Frederiksberg?
   Mange hilsner fra Dianna

 4. Hej Dianna
  Ja, ville ønske det var til at få fat i. Tusind tak, må du meget gerne. Men tror ikke der er så meget tilbage. Ja har jeg, men tak for info (: Men skriv endelig!
  Mvh. Erica

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s