FOLK – my kind of folk

Anette Eckmann er en særdeles inspirerende kvinde. Hun fortæller dragende og jeg går altid fra hendes foredrag med blod på tanden og fanen højt. Hendes foredrag på Formland UP/Graded tager selvfølgelig udgangspunkt i fagbranchen og de tiltag, som kan gøre, at butikkerne kan optimere sig. Selvom jeg ikke ejer en butik er det stadig vildt spændende at høre om. På dette års messe var omdrejningspunktet FOLK – fællesskaber, nærhed og tryghed.

Ting vi foretager os skal give mening. Vi skal skabe historier og fortælling som appellerer til, at vi rykker sammen – my kind of folk. Knyt forbindelser til de mennesker som du deler interesse sammen med. Denne pointe kan jeg sagtens lade mig inspirere af i blog verden. Vi er mange bloggere som tager udgangspunkt i interiør og design, lad os bruge hinanden og sammen opnå endnu mere.

Reason to buy var et argument som Eckmann også havde med. Jeg vil forsøge at ændre det til reason to read. Tankevækkende foredrag, hvor der blev gennemgået trendzonerne med Craftfolk, Firstfolk og Lovefolk. Her er lidt billeder fra områderne.   Lovefolk anette eckmann

Craftfolk anette eckmann

trendzone Anette EckmannJeg skal vist have plantet min grønne planter om, så jeg kan opnå et udtryk lignende dette.

Håber I har haft en dejlig mandag – og er klar til en ny uge.

De bedste hilsner
Dianna

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s