Formland favoritter

I lørdags var jeg en hel dag i Herning på Formland UP/Graded. Det var en dejlig dag med masser af lækre produkter og skønne mennesker. Personligt ville jeg ønske, at der var endnu flere design leverandører på messen, men jeg har også forståelse for, at det er nødvendigt at finde en balance, så messen rammer flest mulige.

Her er et udsnit af mine favoritter.

Neon Living

Fine acryl lysestager fra Neon Living. Jeg har et hav af lysestager til kertelys og har faktisk købe-stop på den front, så dette er et fint kompromis.

Nordstjerne grøn marmor

Det smukkeste marmor udspringer i mange af produkterne fra Nordstjerne. Det grønne marmor er virkelig smukt! Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med produkterne fra Nordstjerne, vil jeg anbefale at se nærmere på brandet. Det er virkelig fine ting. 

Kakler

Disse smukke fliser fra Dahl Studio er helt forrygende og jeg drømmer om, at de kan passe et sted hjemme hos os. Næste gang jeg skal til København vil jeg helt sikkert forbi deres show room.
Fotokunst Troels H. Frandsen

Dette billede er desværre ikke den bedste kvalitet. Vi har længe ledt efter det rette fotokunst hjem til vores trappeopgang og denne smukke Albatros af Troels H. Frandsen er virkelig et godt bud. Udover at være en dygtig fotograf er Troels super rar, what is not to like?

trendzone Anette Eckmann

Denne væg er fotograferet på en af Eckmann Alive Studios trendzoner. Det rå og tilfældig look tiltaler mig og jeg tror, at jeg vil forsøge at arrangere vores grønne planter lidt anderledes herhjemme.

Lucie Kaas nyhed

Denne fine skammel er en nyhed fra Lucie Kaas og bevæger virksomheden i en lidt anden produktretning, men jeg synes, at skammelen er rigtig fin, og pick me er det helt rette statement.Sengetøj Mette Ditmer

Det sidste element her er sengetøjet fra Mette Ditmer. Efter min mening rigtig fint og dejligt at se, at produktporteføljen bevæger sig i en retning uden den lille mand, som mærket typisk er kendt for.

Hermed et udsnit af mine favoritter fra messen. Der var virkelig fine ting at komme efter. Det danske firma Ro fortjener også at blive nævnt, da deres produkter er rigtig fine. Jeg vil skrive særskilt om disse, når nyhederne lander i butikkerne.

Jeg vil til at spise aftensmad nu inden jeg skal videre til bestyrelsesmøde i vores grundejerforening. Hav en dejlig aften.

De bedste hilsner fra
Dianna

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s