Fornyelse af køkken

Da vi overtog vores hus var vi helt sikker på, at der blot lige skulle males og slibes gulv, så var det færdigt. Historien blev lidt en anden og vi brugte to måneder på, at fuldspartle alle vægge i køkken og stue. Det trak ekstra ud, da vi løb ind i en lille vandskade. I kan herunder se et før og efter billede.

Før:IMG_3790

Bær venligst over med, at dette billede er taget på dagen, hvor vi flyttede ind, så der var ting over det hele. Den tidligere ejer havde valgt at have en meget mørk grå i køkkenet. Vi valgte også at tage overskabene over køkkenvasken ned for at skabe mere luft i rummet. Sidst, men ikke mindst måtte det klik-gulv som var lagt lade livet, da der nedenunder lå det originale lækre trægulv, som vi har valgt at ligge de mangle gulvbrædder i og efterfølgende slibe gulvet, så det nu står flot frem. Det er altid sjovt, når man ser et før billede, da min umiddelbare tanke er, at vi ikke rigtig har lavet noget, men der er alligevel stor forskel på de to rum. Er I mest til før eller efter køkkenet?

Efter: KitchenDette var det første smugkig på vores lille hus. Vi elsker det og er sikker på, at det bliver endnu dejligere, når sommer for alvor kommer!

 

4 comments

 1. EFTER!!! Hvor er du sej… Ringer til dig når vi flytter i hus… så må du gerne være stylist:-)

  1. Hvor er du skøn Anne!
   Tak for din søde kommentar. Vi er glade for det og jeg hygger mig med at lave tingene. Forsøger blot at følge min intuition 🙂

   1. Var da så lidt…
    Det ville nok aldrig gå ligefrem at fjerne skabe i mit fremtidige køkken. Ikke med min efterhånden ret store maskinpark af køkkenmaskiner!

   2. Det er godt med en masse køkkenmaskiner. Vi har meget skabsplads i vores baggang, så derfor tog vi valget om at fjerne nogle skabe. Vi har ikke det mindste fortrudt det 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s