Formland Spring # 1 – Superstudio Cph

Der er simpelthen ingen tvivl – jeg elsker Superstudio. Ikke nok med, at de sælger de mest skæv og fantastiske produkter, så er de bare søde mennesker. For mit vedkommende er Superstudio = Susanne, som bare er skøn. Hun er sød og ærlig, og det synes jeg er vildt gode egenskaber i denne branche.

Mødet med Superstudio til Formland havde jeg glædet mig særligt til, faktisk lidt ligesom juleaften. Her er et glimt af lidt af det, som jeg slet ikke kan stå for.

Selvom Boskke Sky Plants ikke er en nyhed bør de næves, da de nu bliver produceret i en recycle version. Så hvis du gerne vil eje disse fantastiske urtepotteskjuler, så er det nu muligt at købe dem endnu billigere, da den nye version koster cirka halvdelen af porcelænsudgaven.

Det næste lille vidunder er en Alarm Dock, hvor man sætter sin Iphone, så den derved kan bruges som vækkeur. Dette kræver blot en gratis app på telefonen. Den fås både i sort, hvid og som på billedet. Det smarte er, at den kan lade om natten samtidig med, at den sidder i  clockradioen. Smart smart, og den koster kun 325 ,- Det synes jeg altså er en fin pris.

POP PHOOOOOOOOONE – det er simpelthen det nye sort. Og når man ovenikøbet kan få den i sådan en ultimativ lækker udgave med swarovski sten, er den ikke bare lækker? Jeg synes den er vildt lækker og død flot, men den er nok lige lidt for dyr til mig. I denne udgave koster den nemlig 5.999,-. Men hos Bahne kan du hvert fald købe en mere økonomisk udgave, dog uden sten, men i otte farver til 349,- lige her.

Denne lille gris er jeg også total forelsket i. Bank in the Form of a Pig, er det fine navn. Den er lavet efter en rigtig pattegris, derfor ligner den så meget den tro kopi, selvfølgelig på nær farven og proppen i bunden. Jeg har forsøgt at gøre mit til, at denne kan købes i Bahne, men desværre. Du kan derimod købe den hos designdelicatessen, hvis du skulle få lyst! Er den ikke bare for lækker? Den kommer vist ikke til at bo hos mig. Esben plejer ikke at have så mange meninger om indretning, men i dette tilfælde synes han simpelthen, at det er for mærkeligt. Selve grisen er ikke en nyhed, men den lækre farve er!

Og nu til en lækker lækker lys nyhed. SurpriseSurprise. Er den ikke bare skøn? Jeg er helt vild med den, som set på billedet fås den både i sølv og hvid, men jer er nu mest til sølv. Firmaet bag er dem, som også producerer Midsummer light. Den kender I sikkert. Jeg mener, at den faktisk var taget ud af produktion, men pga. stor efterspørgsel har de sat den i produktion igen, så hvis du er helt vild med den, må du hellere slå til.

Og sidst, men ikke mindst, denne lille geniale elektroniske post. Den har en magnet, så du kan sætte den op alle steder, og efterlade et videoklip med ting, som du enten selv skal huske, eller en lille hilsen til en af dine medmennesker. Den er bare fin. Den kommer i syv lækre farver, og er en nyhed, så den kan hurtigst muligt købes i Bahne, men den er ikke på lager endnu. Hvis du er på jagt efter den, så skriv endelig til mig, så kan jeg undersøge om den er kommet i butikkerne.
Er I lige så forelsket i Superstudio, som jeg er? Dette indlæg kom hvert fald til at indholde meget optimisme og begejstring!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s