Better late than never…

Forleden faldt jeg over nogle billeder, som jeg tog til Formland messen for flere måneder siden. Til jer, som ikke deltog i messen, vil jeg meget gerne dele det fantastiske univers, House of Happiness.

Konceptet består af et helt hus opbygget efter den moderne og retro stil med alle husets rum. En sand oplevelse, som I skal se, dog med en vis forsinkelse. Denne tema zone var opbygget af Eckmann Alive Studio, hvor Anette Eckmann står bag. Eckmann er en sand guru, når det kommer til livsstil, styling og konceptløsninger. Hun har i løbet af i år været nomineret til Bolig Magasinets award, som årets ildsjæl – en sand nominering. Tjek hendes blog ud og følg det finurlige og meget kreative univers.

Hermed nogle lækre udvalgte ting, som er død skønne!

Arbejdsværelse med opbevaring i Kählers urtepotteskjuler, moodboard på væggen med masking tape og lækre detaljer.

Hjemme hos os har vi flere gange talt om et bordfodboldbord – her skal det tilføjes, at det mest er Esben der taler, men på denne måde er det egentlig meget hyggeligt.

Små citater på fliserne i badeværelset, personligt og ren hygge. Citaterne bløder også fliserne op, som godt kan have en tendens til at være kolde.

Meget kreativ udførelse af et walk in closet. I stedet for traditionelt inventar er birkstammer benyttet, råt og skandinavisk på én gang.

Det sidste jeg har valgt at inddrage er et billede af en baggang/vaskerum, hvor der sker en masse, men funktionalitet er stadig i fokus. Bemærk tørrestativet, det er total yndlings. Virkelig lækker kvalitet fra det jyske Applicata.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s